background

Om oss

Studentlekene er Norges største studentidrettsarrangement og 24.-28. februar 2021 arrangeres lekene i Trondheim! Studentlekene hadde sitt inntog i studentidretten i 1999 hvor NTNUI tok imot 800 deltakere i ti ulike idretter. Dette var starten på noe som skulle vise seg å være en stor suksess og siden 2010 har lekene blitt arrangert hvert eneste år med stadig voksende deltakerantall og interesse i resten av studentidretts-Norge. Fjorårets studentleker hadde rekordmange deltakere, hele 1900 idrettsinteresserte studenter tok turen til Trondheim for å konkurrere i sin idrett.


I 2021 skal det arrangeres studentmesterskap og studentcup i 23 ulike idretter, både lagidretter og individuelle idretter, og på alle nivåer. Konkurransene vil foregå i private og kommunale haller, samt på utendørs-arenaer i Trondheim kommune. Mange av mesterskapene vil bli holdt i nærhet av hverandre, slik at det vil være mulig for tilskuere å se mangfoldet i studentidretten.


Studentidrett er kjent for aktive miljøer, både i bredde- og toppidrett, og Studentlekene Trondheim bygger opp under denne ideen ved sitt slagord «Bli med på leken». Lekene vil samle tusentall av idrettsinteresserte studenter fra hele landet og du kan se frem til en langhelg med både konkurranser, kurs og andre festligheter!

Styret

LederJohanna Sofie SlindeJohanna.slinde@ntnui.no
NestlederInger-Ane Sætra Schefteinger-ane.schefte@ntnui.no
ØkonomiansvarligØivind Wøien Støoivind.sto@ntnui.no
MarkedsansvarligMarius Sjøliemarius.sjolie@ntnui.no
ArrangementansvarligIngrid Meltveit Aarthuningrid.aarthun@ntnui.no
LogistikkansvarligTrine Berg Hanssentrine.hanssen@ntnui.no
PR-ansvarligSakina Zuhabsakina.zuhab@ntnui.no
Sportslig ansvarligKristian Djuvekristian.djuve@ntnui.no