background

Lederens ord

Kjære alle sammen,


Etter mye tid og planlegging kan vi endelig annonsere at påmeldingen til Studentlekene Trondheim 2021 er åpnet! For et års tid siden begynte vi planleggingen av neste års studentleker, så vi kan mildt sagt si at dette er en dag vi har ventet lenge på.


Under Studentlekene Trondheim 2021 arrangerer vi rekordmange 23 idretter, hvorav 17 er Student-Norgesmesterskap (SNM), 5 er Studentcup (SC) og 1 er Friluftsarrangement (FA). Som deltaker kan du konkurrere i alt fra basketball til lacrosse box, eller kanskje du vil prøve deg som utøver i snørugby? Vi skal også arrangere to nye idretter som aldri har vært arrangert under SL tidligere, nemlig padel og e-sport, så her er det noe for enhver smak.


Studentlekene Trondheim kommer nok kanskje til å være i litt annet format enn tidligere på grunn av dagens smittesituasjon. Som arrangør er deltakernes og de frivilliges sikkerhet vår høyeste prioritet, og vi jobber kontinuerlig med å legge til rette for et så trygt arrangement som mulig. Dette innebærer at både avviklingen av idrettene og de kulturelle arrangementene naturlig nok vil preges av dette da vi kontinuerlig må tilrettelegge for at samtlige arrangementer følger smittevernsrådene. Likevel er det viktig for oss at dere som deltakere fortsatt kjenner på den gode, gamle SL-følelsen, og vi fokuserer derfor mye på å tilrettelegge for de tradisjonelle SL-arrangementene som åpningsseremoni og bankett, samt andre sosiale begivenheter for dere som deltakere. De kulturelle arrangementene vil bli annonsert via våre kanaler fortløpende, så det er bare å følge med!


Vi gleder oss til å se et Trondheim fylt av sportslige og smilende studenter den 24. - 28. februar 2021!På vegne av SL-styret,


Johanna Sofie Slinde, leder Studentlekene Trondheim 2021