Opptak

Opptak

Vil du være med på å skape Norges største idrettsarrangement for studenter? Nå har du muligheten! Studentlekene Trondheim blir 20 år, og dette må feires både på sportslig og på ikke-sportslig vis. Dersom du er gira på et spennende og gøyalt verv – SØK NÅ! Du vil garantert sitte igjen med nye venner, mye god erfaring innenfor både teamwork og lederskap, og ikke minst – minner for livet.

Under finner du stillingsinformasjon innenfor økonomi, sikkerhet, sponsor, sport, pr og arrangement. Skulle du ha spørsmål utover hva som står her er det bare å ta kontakt.

Økonomi

Kasserer

Som kasserer gjelder det å ha tunga beint i munnen – du skal nemlig ha kontroll på alle kvitteringene, kostnadene, utgiftene og inntektene som kommer til å oppstå. Du vil få et regnskapskurs ved begynnelsen av vervet. Dette vervet krever at du er strukturert og har evnen til å holde god oversikt. Du vil sitte igjen med gode erfaringer innenfor bedriftsstyring og økonomi.

Sikkerhet

Sikkerhetsmedarbeider

Sikkerhetsmedarbeider
Som medarbeider i sikkerhetsgruppa, deltar du med å opprettholde sikkerheten under studentlekene. Dine primæroppgaver er blant annet å bidra med arrangement av førstehjelpskurs for funksjonærer, fungere som vakthold under bankett og bidra med beredskapsplaner. Dette er en stilling som passer godt for deg med ønske om å bidra, men som ikke ønsker å ha det største ansvaret under studentlekene.

Sponsor

Nestleder sponsor

Ønsker du å skape relasjoner til bedrifter i kombinasjon med et veldig kult verv? Da er dette stillingen for deg! Sammen med resten av sponsorteamet er dere selve bindeleddet mellom organisasjonen og næringslivet, og arbeidet dere gjør er svært viktig. Frem mot lekene kommer dere til å samarbeide tett med de ulike bedriftene og sørge for at de eksponeres på en god måte under selve arrangementet. Vi søker deg som er engasjert og motivert!

Sponsorteam

Som medarbeider i sponsorteamet vil oppgavene blant annet gå ut på å skaffe sponsorer, utforme sponsorpakker, for så å samarbeide med og representere sponsorene på en god måte. Er du en som liker å være sosial og trives med å jobbe sammen med andre? Bli med i sponsorteamet til Studentlekene da vel!

Sport

Mellomleder

I sportsseksjonen trenger vi tre mellomledere som skal ha det overordnede ansvaret for en gruppe idretter hver. Du vil som mellomleder få innsikt i mange ulike idretter, og fungere som samarbeidspartner og bindeledd for idrettene opp mot resten av SL-organisasjonen. Dersom du er motivert for å gjøre SL 2019 til tidenes studentidrettsarrangement, oppfordrer vi deg til å søke!

Sportsmedarbeider

Er du nysgjerrig på hele spekteret av SL-organisasjonen? Da anbefaler vi å søke som medarbeider til sportsseksjonen! Du vil fungere som en potet som bidrar der hvor skoen trykker mest til enhver tid, og har derfor mulighet til å få erfaring på flere områder!

PR

Foto/videoansvarlig

Dersom du er glad i å ta bilder eller filme og redigere er denne stillingen for deg! Har du lyst til å lede et video- og fototeam som sammen sørger for å blant annet lage promofilmer, dokumentere stunts, mekke bra Instagram-materiale og lignende? Søk her da vel!

Roadshowansvarlig

Studentlekene skal på roadshow for å promotere! Er du en planlegger som har lyst til å sørge for at roadshowet til Studentlekene blir en suksess? Da er dette vervet for deg!

Grafiker

Bli med i det grafiske teamet til Studentlekene. Sammen skal dere designe plakater/bannere og lignende og sørge for at Studentlekene blir synliggjort på best mulig måte.

SoMe-ansvarlig

Blesteteamet til Studentlekene leter etter en kreativ person som kan skape oppmerksomhet på sosiale medier. Er dette deg? Søk da vel!

Rekrutteringsansvarlig

Vi skal sørge for at deltakerantallet under Studentlekene 2019 blir jubileet verdig. Din hovedoppgave blir å pønske ut kreative måter vi kan nå ut til både potensielle deltakere og frivillige på.

Blester

Ta del i Studentlekenes blesteteam! Målet er å skape mest mulig oppmerksomhet rundt Studentlekene på alle slags måter. Er du kreativ, idéskapende og litt gal? Søk blester!

Arrangement

Leder Dagsarrangement

Vi søker deg som er kreativ og oppfinnsom! Her har du ansvar for å fylle dag- og kveldstid med diverse arrangementer og aktiviteter. Du vil i tillegg være del av en større arrangementsgruppe, sammen vil dere sørge for at SL blir mer enn bare sportslige begivenheter.

Arrangementmedarbeidere

Vi trenger gira og engasjerte medarbeidere til å være med på å planlegge seremonier og andre kulturelle begivenheter. Dette er en unik mulighet til å sette ditt preg på Studentlekenes store happeninger!