Opptak

Opptak

HVORFOR SKAL DU SØKE VERV I SL?

Lærerikt
Lær nye ferdigheter og få nye erfaringen innen det å arrangere et idrettsarrangement som også inneholder sosiale arrangementer!

Sosialt
Du vil bli kjent med andre studenter på tvers av studieretninger og campuser. Du får altså mulighet å til å knytte mange gode sosiale bånd.

Teamarbeid
Utfordre deg selv med et verv der du vil oppleve tett teamarbeid, men der det også er rom for å ta mer ansvar.

Engasjerende
Du får være med og sørge for at SL blir best mulig. Det er kjekt å få være en del av noe større og få muligheten til å gjøre en forskjell. Du kommer garantert til å sitte igjen med mange gode minner som du kan se tilbake på senere! 

Skulle du ha spørsmål utover hva som står her er det bare å ta
kontakt.

<!—

PR

Foto/videoansvarlig

Dersom du er glad i å ta bilder eller filme og redigere er denne stillingen for deg! Har du lyst til å lede et video- og fototeam som sammen sørger for å blant annet lage promofilmer, dokumentere stunts, mekke bra Instagram-materiale og lignende? Søk her da vel!

SoMe-ansvarlig

Blesteteamet til Studentlekene leter etter en kreativ person som kan skape oppmerksomhet på sosiale medier. Er dette deg? Søk da vel!

Blester

Ta del i Studentlekenes blesteteam! Målet er å skape mest mulig oppmerksomhet rundt Studentlekene på alle slags måter. Er du kreativ, idéskapende og litt gal? Søk blester!

Ikke funnet en stilling som passer deg? Sjekk ut de tilgjengelige funksjonærstillingene her!

—>