Opptak

Opptak

Vil du være med på å skape Norges største idrettsarrangement for studenter? Nå har du muligheten! Studentlekene Trondheim blir 20 år, og dette må feires både på sportslig og på ikke-sportslig vis. Dersom du er gira på et spennende og gøyalt verv – SØK NÅ! Du vil garantert sitte igjen med nye venner, mye god erfaring innenfor både teamwork og lederskap, og ikke minst – minner for livet.

Under finner du stillingsinformasjon innenfor sponsor, pr og arrangement. Skulle du ha spørsmål utover hva som står her er det bare å ta
kontakt.

PR

Foto/videoansvarlig

Dersom du er glad i å ta bilder eller filme og redigere er denne stillingen for deg! Har du lyst til å lede et video- og fototeam som sammen sørger for å blant annet lage promofilmer, dokumentere stunts, mekke bra Instagram-materiale og lignende? Søk her da vel!

SoMe-ansvarlig

Blesteteamet til Studentlekene leter etter en kreativ person som kan skape oppmerksomhet på sosiale medier. Er dette deg? Søk da vel!

Blester

Ta del i Studentlekenes blesteteam! Målet er å skape mest mulig oppmerksomhet rundt Studentlekene på alle slags måter. Er du kreativ, idéskapende og litt gal? Søk blester!

Ikke funnet en stilling som passer deg? Sjekk ut de tilgjengelige funksjonærstillingene her!