Opptak

Opptak

Vil du være med på å skape Norges største idrettsarrangement for studenter? Nå har du muligheten! Studentlekene Trondheim blir 20 år, og dette må feires både på sportslig og på ikke-sportslig vis. Dersom du er gira på et spennende og gøyalt verv – SØK NÅ! Du vil garantert sitte igjen med nye venner, mye god erfaring innenfor både teamwork og lederskap, og ikke minst – minner for livet.

Under finner du stillingsinformasjon innenfor sikkerhet, sponsor, sport, pr og arrangement. Skulle du ha spørsmål utover hva som står her er det bare å ta kontakt.

Sponsor

Sponsorteam

Som medarbeider i sponsorteamet vil oppgavene blant annet gå ut på å skaffe sponsorer, utforme sponsorpakker, for så å samarbeide med og representere sponsorene på en god måte. Er du en som liker å være sosial og trives med å jobbe sammen med andre? Bli med i sponsorteamet til Studentlekene da vel!

PR

Foto/videoansvarlig

Dersom du er glad i å ta bilder eller filme og redigere er denne stillingen for deg! Har du lyst til å lede et video- og fototeam som sammen sørger for å blant annet lage promofilmer, dokumentere stunts, mekke bra Instagram-materiale og lignende? Søk her da vel!

SoMe-ansvarlig

Blesteteamet til Studentlekene leter etter en kreativ person som kan skape oppmerksomhet på sosiale medier. Er dette deg? Søk da vel!

Blester

Ta del i Studentlekenes blesteteam! Målet er å skape mest mulig oppmerksomhet rundt Studentlekene på alle slags måter. Er du kreativ, idéskapende og litt gal? Søk blester!

Sport

Mellomleder

I sportsseksjonen trenger vi tre mellomledere som skal ha det overordnede ansvaret for en gruppe idretter hver. Du vil som mellomleder få innsikt i mange ulike idretter, og fungere som samarbeidspartner og bindeledd for idrettene opp mot resten av SL-organisasjonen. Dersom du er motivert for å gjøre SL 2019 til tidenes studentidrettsarrangement, oppfordrer vi deg til å søke!

Sportsmedarbeider

Er du nysgjerrig på hele spekteret av SL-organisasjonen? Da anbefaler vi å søke som medarbeider til sportsseksjonen! Du vil fungere som en potet som bidrar der hvor skoen trykker mest til enhver tid, og har derfor mulighet til å få erfaring på flere områder!

Sikkerhet

Førstehjelpsfunksjonær

Er du interessert i sport og moro? Kunne du tenke deg et gratis førstehjelpskurs? Vi i sikkerhetsgruppa søker funksjonærer til studentlekene. Det er ingen krav om kompetanse innen førstehjelp fra før, vi stiller med kurs. Det eneste du trenger er god sportsånd og godt humør!
Det er ønskelig at du har tid til å stille på to vakter i løpet av arrangementet. Søk alene, søk med en venn, vi garanterer at dette blir god stemning uansett!

Arrangement

Arrangementmedarbeidere

Vi trenger gira og engasjerte medarbeidere til å være med på å planlegge seremonier og andre kulturelle begivenheter. Dette er en unik mulighet til å sette ditt preg på Studentlekenes store happeninger!

Logistikk

Medarbeider kiosk

Uten mat og drikke, duger helten ikke. Vi søker deg som ønsker å gi deltakerne de beste forutsetningene ved å sørge for god mat og drikke. Ansvarsområder vil være å samarbeide med kioskansvarlig om organisering, innkjøp og bemanning av kioskene under lekene. Vi søker deg som er strukturert, glad i å planlegge og er løsningsorientert.