Funksjonærstillinger

Funksjonærstillinger

Vil du være med på å skape Norges største idrettsarrangement for studenter? Nå har du muligheten! Under finner du en oversikt over funksjonærstillinger.

Hygge

Kosesjefer

Er du en gledesspreder? Da er dette stillingen for deg! Som kosesjef vil du være ansvarlig for å arrangere interne arrangementer i SL. Dette kan blant annet være aktivitetsdager, julebord og andre sosiale eventer. Her kan fantasien løpe løpsk! Din oppgave vil være å skape trivsel innad i SL, og forme et sosialt samhold på tvers av de ulike gruppene.

Arrangement

Ansvarlig åpningssermoni

Er du glad i å forberede til vors og fest, og er du en som heller planlegger litt for mye enn litt for lite? Nå har du muligheten til å sette ditt preg på Studentlekenes første store happening – åpningsseremonien! Her er det bare å la kreativiteten ta styring når du sammen med resten av arrangementgruppa skal sørge for at det blir tidenes åpning av SL2021! Som ansvarlig for åpningsseremonien vil du ha hovedansvar for fullt program og underholdning. Du vil også sitte igjen med viktig og god erfaring, og mange nye venner!

Ansvarlig bankett

Banketten er Studentlekenes høydepunkt, og nå har du muligheten til å sette ditt preg på tidenes fest! Som bankettansvarlig vil du ha ansvar for festlokale, bordorganisering, matservering og underholdning, og sammen med arrangementgruppa skal dere planlegge en minnerik kveld for deltakerne. Er du kreativ og strukturert, og er gira på å planlegge SL2021 sin siste og desidert største fest, da er dette noe for deg! Du vil også få med deg erfaring som er bra å ta med seg videre, og ikke minst mange nye venner!

PR

Webansvarlig

Vil du få erfaringen av å drive en nettside? Er du kreativ og motivert? Da er vervet som webansvarlig noe for deg! Som webansvarlig har du ansvar for tekniske løsninger av nettsiden vår. Stillingen innebærer utvikling, drift, innholdsproduksjon og publisering på nettsiden.

Blesteansvarlig

Er du en gledesspreder som vil bruke kreativitet og engasjement til å synliggjøre og skape oppmerksomhet rundt SL 2021? Vi søker deg som er sosial, idéskapende og målrettet. Søk blesteansvarlig nå!

Roadshowansvarlig

Studentlekene skal på roadtrip over hele Norge for å promotere. Dette er vervet for deg som er en planlegger og som vil være med og sørge for at roadshowet blir en suksess!

Logistikk

Har du lyst til å gjøre noe gøy og sosialt under Studentlekene 2019? Logistikk har opptak og skal ta opp funksjonærer som kan bidra til å gjøre lekene til tidenes idrettsarrangement. Vi trenger folk som vil bidra med kiosk, akkreditering, skole-vakt og som sjåfører. Stillingene står beskrevet under. Er du interessert i å få logistikken til å gå rundt? Søk da vel! Legg inn hva du helst kunne tenkt deg å jobbe med. Du kan selvfølgelig søke flere arbeidsoppgaver innenfor logistikk.

Overnattingsansvarlig

Det er viktig at alle utøvere har et godt sted å sove. Som overnattingsansvarlig vil du ha ansvar for kontakten med skolene vi tilbyr overnatting på, samt organisere vaktlister, frokost, opprigg og nedrigg under lekene. Å ha en strukturert og engasjert person som kontaktperson til skolene er derfor svært viktig. Som skoleansvarlig vil du være med på å gi deltakere et godt førsteinntrykk og en god opplevelse av lekene og byen. Stillinger krever god kontakt med leder og selvfølgelig skolen, og du vil lære mye om samarbeid. Etter hvert vil du også få “skole-vakter” du er ansvarlig for. Du vil også kunne sitte igjen med en fantastisk opplevelse og mange nye venner.

Sikkerhetsansvarlig logistikk

Er du strukturert og glad i å organisere er dette stillingen for deg! Som sikkerhetsansvarlig under logistikk vil du ha ansvar for å organisere vakter på de forskjellige skolene hvor deltakerne skal overnatte. Du skal også sørge for at førstehjelp blir ivaretatt på skolene, samt sørge for at de får et hyggelig opphold her i Trondheim under lekene. Som sikkerhetsansvarlig under logistikk kommer man til å ha et samarbeid med sikkerhetsansvarlig under sport. Her er det snakk om å få mange gode erfaringer, samt et godt nettverk.

Sport

Mellomleder (3 stk)

I sportsseksjonen treng me tre mellomleiarar som skal ha det overordna ansvaret for ei gruppe idrettar kvar. Du vil som mellomleder få innsikt i mange ulike idrettar, og fungera som samarbeidspartner og bindeledd for idrettane opp mot resten av SL-organisasjonen. Dersom du liker folk og er god på samarbeid, eventuelt ynskjer å bli det, søk mellomleder!

Arenaansvarlig

Under Studentlekene skal det konkurrerast på gras, snø, parkett og i vatn. Som arenaansvarlig blir det di oppgåva å organisera og koordinera desse ulike arenaene. Dette inneber blant anna å skaffa gode og tilstrekkelige arenaer å konkurrera på, samt følge opp bruken av desse arenaene. Er du den som booker det best ventilerte grupperommet til gruppearbeid fleire veker i forvegen? Eventuelt minst ventilerte ein time før? Eller berre liker å organisera ting og er nokolunde strukturert? Søk arenaansvarlig for eit verv som kjem til å gi deg mykje glede!

Sikkerhetsansvarlig

Som sikkerhetsansvarlig vil du jobba tett med dei forskjellige idrettane. Du vil ha ansvar for at sikkerheten er ivaretatt under arrangementet. Dette inneber blant anna organisering av førstehjelpskurs. Du vil også ha muligheten til å arbeida tett på tvers dei forskjellige undergruppene. Er du nysgjerrig på vervet, og gira på å gjera ein innsats under SL-2021, søk sikkerhetsansvarlig!

Økonomi

Kasserer

Er du glad i tall og liker å ha kontroll? Som kasserer har du sammen med økonomiansvarlig ansvaret for Studentlekenes bankkonto. Rollen som kasserer innebærer i all hovedsak å ha kontroll over bilagsføringen før, under og etter arrangementet, fakturautsending til eksterne bedrifter samt å hjelpe til med økonomien der det trengs. Det vil bli gitt full opplæring, så ingen forkunnskaper er nødvendig!

Marked

Medlem maredsteam (2 stk)

Har du lyst på et spennende og sosialt verv som gir deg mulighet til å samhandle med ulike bedrifter og organisasjoner? Markedsteamet utgjør selve bindeleddet mellom Studentlekene og næringslivet, og er derfor svært viktig for organisasjonens økonomi. Som medlem i markedsteamet er dine oppgaver blant annet å kontakte bedrifter, utvikle sponsorpakker og sørge for at våre samarbeidspartnere føler seg ivaretatt. Man trenger ingen tidligere erfaring, så her er det bare å gripe sjansen!